חדשות תל אביב

העובדים בתל אביב מעדיפים סלטים וסנדוויצ'ים

חדשות תל אביב7 בינואר 2019    דקה אחת
0
העובדים בתל אביב מעדיפים סלטים וסנדוויצ'ים

לאחר הפרידה משנת 2018, זהו זמן מצוין לסכם את השנה שחלפה במגוון רחב של תחומים וביניהם העדפותיהם הקולינריות של העובדים בישראל לאורך השנה. הטבת ארוחת הצהריים הפכה כבר מזמן להטבה רווחת בקרב עובדים ונהנים ממנה לא רק עובדי היי טק, אלא גם עובדי הסקטורים השונים במשק כמו עובדי המדינה ועובדים בתחום התקשורת, התעשייה והייצור. נתונים שאספה חברת סיבוס, חושפים לראשונה על סמך מאות אלפי ארוחות את הרגלי האכילה של העובדים בישראל.

מהממצאים עולה כי סוג האוכל המועדף ע"י העובדים בישראל בפער משמעותי, הינו המטבח הבשרי, עם 14% מכלל ההזמנות במהלך השנה. כשהמובילים בהעדפה למטבח בשרי הם העובדים בחיפה (31%) אחריהם העובדים בראשון לציון (27%) ואילו הירושלמים ממוקמים בתחתית (6% בלבד). עוד עולה מהנתונים כי9% מהעובדים מעדיפים לאכול סלטים וסנדוויצ'ים במהלך יום העבודה – אוכל שנחשב קליל יחסית  (כזה המאפשר להמשיך את יום העבודה אחרי ארוחת הצהריים) לעומת 2% בלבד שיעדיפו מזון מהיר. הנתון בולט יותר בקרב העובדים בת"א ש 26% מהם יעדיפו סלטים וסנדוויצ'ים לעומת 7% בלבד מהעובדים בירושלים

סיבוס היא פלטפורמה טכנולוגית המאפשרת לאלפי עובדי חברות ליהנות ממבצעים והטבות במגוון עצום של רשתות ומסעדות ברחבי הארץ. כיום החברה מספקת שירות ללמעלה מ-2,500 חברות ו-330,000 עובדים במעל ל- 5,000 מסעדות בפריסה ארצית. החברה הינה חלק מתאגידSodexo  העולמי המעסיק למעלה מ-430,000 עובדים ב-80 מדינות ברחבי העולם ומשרתת מידי יום 100 מיליון לקוחות במגוון שירותים הכוללים שירותי הסעדה, ניהול, שירותים לרווחת העובד, אחזקה, ייעוץ ועוד.

כתבות נוספות בחדשות תל אביב

0

דואגים לאזרחים הוותיקים בתל אביב

45 מפלגות ירוצו השנה בבחירות לכנסת. רובן מן הסתם לא יעברו את אחוז החסימה, אבל זה לא מרתיע את הפעילים....

חדשות תל אביב24 במרץ 2019    2 דקות
0

מירי בלומנפלד עושה את תל אביב

לרגל פורים ביקשנו מהסטנדאפיסטית מירי בלומנפלד להגיע לסטודיו של סיון פרג' בהוד השרון ולשתף אותנו בכמה תובנות משעשעות שלה על...

חדשות תל אביב21 במרץ 2019    דקה אחת

כתיבת תגובה