אוכל

הקשר האיטלקי: חמין מקרוני עם אסאדו  

אוכל3 בינואר 2021    דקה אחת
0
תגיות: ברילה,חמין

החורף כבר כאן ומה יותר מפנק מחמין בייתי עשיר שימלא את הבית בניחוחות וטעמים. קבלו מתכון חורפי שכל המשפחה תאהב

הקשר האיטלקי: חמין מקרוני עם אסאדו   
צילום: אפיק גבאי

מצרכים:

1  צנצנת רוטב ברילה בזיליקום

1 חבילת בוקטיני ברילה (ספגטי מס' 9)

5  יחידות אסאדו חתוכות עם העצם

7  שיני שום

5  כפות שמן זית

2  בצלים חתוכים לרבעים

כפית מלח

200 גרם ערמונים

כפית פלפל שחור גרוס

כף גדושה פפריקה

מים לכיסוי הפסטה

3  כפות טימין – רק העלים

 

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הבוקטיני ומסננים
  2. במחבת מניחים שמן זית, רבעי בצלים ואת האסאדו, מטגנים מכל הכיוונים עד שהבשר והבצלים משחימים ומניחים את המחבת בצד.
  3. מערבבים בקערה את הבוקטיני עם צנצנת הרוטב, השום, הפפריקה, המלח, הפלפל והטימין.
  4. בתבנית מלבנית משומנת – רצוי מרופדת נייר אפייה משומן, מניחים מעט מהבוקטיני, מניחים את חתיכות הבשר והבצלים על התבנית, מפזרים ערמונים ושופכים את שמן הבשר מעל.
  5. מכסים בשאר הבוקטיני.
  6. מכסים במים עד לכיסוי.
  7. עוטפים בנייר אפייה שמעליו נייר כסף.
  8. אופים בתנור בחום של 130 מעלות ללילה, או לכ- 7 שעות.

* המתכון באדיבות ברילה

כתבות נוספות באוכל

0

התיונים כבר בפנים

ביסקוטי חמדת השקד עם סילאן ושקדים מצרכים: 2 כוסות קמח לבן 1 כפית אבקת אפייה 1/2 כפית סודה לשתייה 1...

אוכל17 בינואר 2021    3 דקות
0

3 מתכונים להמתקת הסגר:

את הימים האחרונים של שנת 2020 מבלים הישראלים בסגר שלישי אומנם אבל עם תקווה לשנה חדשה, טובה ובריאה יותר, ואם...

אוכל29 בדצמבר 2020    3 דקות

כתיבת תגובה