אוכל

חדשות האוכל:

אוכל24 בדצמבר 2020    3 דקות
0

שיתוף פעולה בין "קפה נלסון" הוותיק, "אגאדיר" ו"הסביח של עובד" • פופ-אפ שמציע נקניקיות בפרצל • ולקינוח: גלידת במבה מתוקה למכורים

חדשות האוכל:
צילום: איתן ווקסמן, בן יוסטר, my social

הכירו את הסביחבורגר
פופ-אפ מלא גאוות יחידה לעיר גבעתיים: שיתוף פעולה מרגש בין "קפה נלסון" הוותיק ל"אגאדיר" (שהתחילו מגבעתיים) ול"סביח של עובד" – אחד האייקונים שהכי מזוהים עם העיר – ייצרו את הסביח בורגר. מדובר ב-220 גרם קציצה עסיסית, המשלבת גם כרוב, עגבנייה, מלפפון טרי, טחינה, עמבה, חריף וביצה חומה – וכל זאת במחיר של 79 שקל.
את הסביח בורגר ניתן לרכוש באיסוף עצמי או במשלוחים מ"קפה נלסון".
כצנלסון 33, גבעתיים

אהלן וסהלן: מסעדת "אונזה" חוזרת עם תפריט משלוחים
אחרי ארבעה חודשי הדממה, "אונזה" – המסעדה הטורקית-יפואית – מדליקה את הטאבון מחדש וחוזרת לבשל עם תפריט משלוחים חדש.
מהטאבון של "אונזה" יצאו פידה (PIDE) – מאפים טורקיים במילויים שונים, כגון פידה רוקה – עגבניות, מוצרלה, זיתי קלמטה, פרמזן וארוגולה (56 שקל); פידה אראזי – תבשיל תרד ובצל, קפונטה של בטטה וחציל (54 שקל); ועוד שפע של מזטים קטנים. וכמובן, מגוון מנות עיקריות כמו: דונר טאבוק – פרגית במרינדה, תפוחי אדמה, קרם חציל, סלט עלי טעם ועמבה (72 שקל); ירנגי תירס – קרם תירס, פטריות אירנגי, פורטובלו ויער, בוקצ'וי ופרמזן (68 שקל), טרטר משוואיה – סשימי דג ים, סלט משוואיה, יוגורט, תטבילה חמוצה, עמבה ושמן זית ועוד.
תפריט המשלוחים יציע גם מבחר המבורגרים, ובהם המבורגר קלאסי, המבורגר אונזה עם בייקון טלה ובצל כבוש, והמבורגר באבא עם באבא גנוש, חסה, עגבנייה, בצל סגול, מלפפון חמוץ ובצל מטוגן (62-58 שקל להמבורגר). על כל עיקרית שתזמינו בעסקיות צהריים, יפנקו אתכם במלבי המטריף של "אונזה", ובערב ידאגו לכם לחצי ליטר בירה שירים את האווירה.
לפרטים והזמנות: טל' 03-6486060. זמינים גם בוולט, תן ביס וסיבוס

פופ-אפ נקניקיות בפרצל של BUTI & CO
"BUTI & CO" מכיכר דיזנגוף, המספקת לחבר'ה מהכיכר טיפה של שפיות קולינרית עם מעדנייה משובחת, חוגגת שנתיים ומשיקה פופ-אפ נקניקיות בפרצל לשעות הערב (החל מהשעה 19:00) במחיר של 39 שקל לנקניקיה, ודיל פרעצל – נקניקייה וסיידר ב-50 שקל.
התפריט יכלול: נקניקיה ספרדית – בקר עם תערובת פלפלים מעט פיקנטי, נקניקיית עגל, נקניקיה טבעונית מוגשת עם שוקרוט ורקלט טבעוני, צ׳ימצ׳ורי, רוטב פלפלים וקטשופ ביתי.
ניתן להזמין במקום ובמשלוחים דרך וולט בכל שעות הפעילות, ולשבת בכיכר ולהשקיף על המזרקה.
דיזנגוף 92, כיכר דיזנגוף, תל אביב

"ברגר קינג" משיקה את ה"הר-בורגר"
"ברגר קינג" משיקה את ה"הר-בורגר" – סדרה חדשה של מנות מוגזמות, המאפשרת לכל אחד לבחור כריך עם 5-2 קציצות המבורגר עסיסיות העשויות מ-100% בשר בקר, שנצלות על הגריל, יחד עם פרוסות טבעונית בטעם צ'דר, רצועות בייקון הודו, חסה, חתיכות חלפיניו חריפות ורוטב המלך העשיר. ארוחה תעלה בין 45 שקל ל-64 שקל, ותכלול מ-2 יחידות המבורגרים ועד 5 יחידות + צ'יפס או טבעות בצל ושתייה. שחיתות כשרה.

ולקינוח, גלידת במבה אדומה של "גולדה"
הגלידרייה "גולדה" משיקה טעמי חורף חדשים ומפנקים במיוחד: גלידת במבה אדומה, עם שמנת שוקולד לבן עם קיפולים וציפוי של קרם במבה אדומה וחטיפי במבה אדומה; וגלידת מלבי עם שמנת ומי ורדים, עם רוטב מלבי בקיפולים וקרם ורדים.

כתבות נוספות באוכל

0

התיונים כבר בפנים

ביסקוטי חמדת השקד עם סילאן ושקדים מצרכים: 2 כוסות קמח לבן 1 כפית אבקת אפייה 1/2 כפית סודה לשתייה 1...

אוכל17 בינואר 2021    3 דקות
0

הקשר האיטלקי: חמין מקרוני עם אסאדו  

מצרכים: 1  צנצנת רוטב ברילה בזיליקום 1 חבילת בוקטיני ברילה (ספגטי מס' 9) 5  יחידות אסאדו חתוכות עם העצם 7...

אוכל3 בינואר 2021    דקה אחת

כתיבת תגובה