אוכל

ניחוח סציליאני במטבח

אוכל16 בנובמבר 2020    דקה אחת
0

מתכון ססגוני וקל להכנה טעים של פסטה עשירה בירקות (חצילים, זוקיני ופלפלים), מוצרלה ופסטו

ניחוח סציליאני במטבח
פנה סציליאני | צילום: אנטולי מיכאלו

חומרים ל-4-6 מנות:

1  חבילה פנה (500 גרם) ברילה

4  כפות שמן זית

1 חציל חתוך לקוביות

1  זוקיני חתוך לקוביות

1  פלפל אדום (או צהוב) חתוך לקוביות

3  כפות פסטו ברילה

100 גרם מוצרלה מגוררת (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.

במקביל מחממים מחבת גדולה או ווק עם שמן זית ומקפיצים את קוביות החציל, אחריו מוסיפים את הזוקיני ואחריו את הפלפל. מקפיצים עד להזהבה.

מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת יחד עם רבע כוס ממי הבישול, פסטו ומוצרלה (א משתמשים) ומערבבים יחד על הכיריים עד שהגבינה נמסה, מגישים מיד! מומלץ להוסיף עוד כפית פסטו לכל מנה.

המתכון באדיבות ברילה

כתבות נוספות באוכל

0

הלו ארדואן

מאריס, המסעדה הטורקית שבצפון תל אביב מעוררת בנו געגועים עזים לטורקיה. אז מה אתה אומר ארדואן, אולי נעשה סולחה על...

אוכל30 במאי 2021    3 דקות
0

הגלגול החדש של "אלנה"

נתחיל בהצהרה החשובה: אין לי משהו אישי נגד חיים כהן, אייל שני או ישראל אהרוני. ההפך הוא הנכון, יש לי...

אוכל28 באפריל 2021    4 דקות

כתיבת תגובה