אוכל

לרגל יום הפסטה הבינלאומי: סלט פסטה צבעוני

אוכל14 באוקטובר 2020    דקה אחת
0

לקראת יום הפסטה שיצוין ב-25 באוקטובר קבלו מתכון פשוט וקל לסלט מלא בכל טוב  

לרגל יום הפסטה הבינלאומי: סלט פסטה צבעוני
צילום: רונן מנגן

סלט פסטה הוא מנה שתמיד כיף לאכול. כל מה שצריך כדי ליצור מנה מנצחת, זה לבשל את הפסטה בצורה מדויקת ולצרף לה את התוספות הנכונות – ירקות טריים, אגוזים קראנצ’יים, עשבי תיבול וגבינות טובות – התוצאה צבעונית, עסיסית ומצוינת לאירוח וגם לפיקניק.

טיפ קטן: אם הכנתם את הסלט מראש ושמרתם בקירור, הוציאו אותו מהמקרר כחצי שעה לפני ההגשה ורעננו מעט את התיבול עם זילוף שמן זית והוספת מעט עשבי תיבול טריים.

 

סלט פסטה צבעוני לכ-4-6 מנות

1 חבילה של 500 גרם פסטה קצרה של גראפלו

1  צנצנת 290 גרם של בצלצלים צלויים של Terredrude מסוננים מהשמן וחצויים

1  צנצנת 290 גרם רבעי ארטישוק משומרים של Terrecrude מסוננים מהשמן

200 גרם גבינת מנצ׳גו של TGT מגוררת

1 כוס זיתי קלמטה מגולענים וחצויים

חופן עלי בזיליקום קרועים

100 גרם אגוזי מלך קלויים שבורים

חופן עלי רוקט

1 בצל סגול חצוי ופרוס דק

½1 כוסות עגבניות שרי צבעוניות חצויות

 

לרוטב:

1/3 כוס שמן זית Cirio

2 כפות חומץ בלסמי של Cirio

2 כפות ממרח פסטו

מלח ופלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה: מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן. מעבירים לקערה.

מוסיפים את יתר חומרי הסלט ומערבבים.

שמים את חומרי הרוטב בצנצנת ומנערים עד לקבלת רוטב אחיד.

יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים. אם לא מגישים מיד שומרים במקרר ללא האגוזים. את האגוזים מוסיפים ממש לפני ההגשה לפריכות מקסימלית.

 

* באדיבות רשת טיב טעם וחברת ישרקו

כתבות נוספות באוכל

0

מאפה פסטה כוסמין ותירס

מצרכים (לכ- 4-6 מנות): 1 חבילת פסטה כוסמין מלא 3 קלחי תירס טריים 1 כפית מלח ½ כפית פלפל שחור גרוס...

אוכל19 באוקטובר 2020    דקה אחת
0

שנהיה לראש

תבשיל דג כתום החומרים (ל-01-8 מנות): 1 קילו דלעת חתוכה לקוביות של 3 ס"מ • 2 גזרים חתוכים לקוביות של...

אוכל16 בספטמבר 2020    3 דקות

כתיבת תגובה