אוכל

סיור למיטיבי לסת

אוכל20 בפברואר 2020    3 דקות
0

טיול החלומות של כל פודי'ז יוצא לדרך • וודקה גרייגוס מסדרת מסלולי מסעדות נבחרות

סיור למיטיבי לסת
צילום: יח"צ

 

חלומו הרטוב של כל חובב אוכל הוא לטעום את הארוחה האולטימטיבית. לקחת מכל מסעדה את המנה הכי טובה, ולהרכיב לעצמו את ארוחת החלומות, לצד אלכוהול משובח וחברה טובה.
הוודקה הידועה והחביבה על הישראלים – גרייגוס (GREY GOOSE), משיקה פרויקט חוויתי ראשון מסוגו: GREY GOOSE DREAM TOURS, שבו תוכלו לבחור מתוך שישה מסלולי אוכל שונים.
בכל מסלול נבחרו חמש מסעדות, מהטובות בתחומן, ובכל מסעדה תוגש לאורחים מנת דגל אחת (או שתיים), בהתאם לאופי המסלול, לצד קוקטייל עם וודקה גרייגוס, כמובן. את המסלולים יעברו המשתתפים במיני-ואן ממותג, שיסיע אותם ממסעדה למסעדה.

מה במסלול?
רעבים ונרגשים עלינו למיני-ואן המהודר בדרך לתחנה הראשונה במסלול הים, שאותו בחרנו לנו. התחנה הראשונה הייתה מסעדת "שילה" הוותיקה של השף שרון כהן, שהגיש שתי מנות דגים נאים שהפכו לקלאסיקה עירונית – טרטר דג ים עטוף באבוקדו, ולצדו קרפצ'יו ספרדי, שמסתבר שזו אחת המנות האהובות באופן אישי על השף. משם התגלגלנו ל"מלגו ומלבר" של השף מוטי טיטמן, שבה לגמנו מרק דגים עשיר, לצד קוקטייל על בסיס סלק. קצת יותר שבעים והרבה יותר שמחים בזכות הקוקטיילים, עברנו למסעדת "אייבי" – מסעדת הדגים של השף אסף דוקטור, ושם טעמנו לא פחות משלוש מנות: סלט ירוקים רענן, כרוב בבישול ארוך עם צימיצ'ורי ומנת הדגל – פילה דג ים בחמאה חומה על פירה מושלם. כל זה לצד דרינק רענן-מתקתק של וודקה ארומטית עם מלא עשבי תיבול.
כבר די שבעים המשכנו לאחד המקומות הטובים שנפתחו בעיר – "בר 51" של השף מושיקו גמליאלי, שבה הוגשה המנה שהפכה לסנסציה מיומה הראשון של המסעדה – פפרדלה זוקיני ובשר דגים, רצועות דקיקות של זוקיני עם מרק דגים, וכמובן עוד קוקטייל, והפעם שולבה הוודקה עם ורמוט. המסלול הסתיים ב"אנימאר" של השף הלל תווקולי – עוד מסעדה מצוינת שאני אוהבת. שם, מול הים, הסתיים הערב עם מנת הרייס פודינג החורפית והמנחמת, שכבר צברה לה אוהדים מושבעים ושלחה אותנו שמנמנים ומאושרים הביתה.

כמה זה עולה לנו?
המחיר הוא 360 שקל לאדם, והוא כולל חמש-שבע מנות + חמישה קוקטיילים – בהחלט משתלם וחוויה בפני עצמה.
אתם לא אנשי ים? אין בעיה, יש מסלולים נוספים.
אפריטיבו – עובר בין המקומות הכי שווים לעצור בהם לדרינק ונשנושים, כגון: "צ'יקטי", "פאסטל", "אלנה" (מלון נורמן), "רעמסס", וכמובן "הבסטה", לקינוח של השפית מיכל בוטון.
מסלול פיין דיינינג – מסלול הקלאסיקות: חמש מסעדות המציעות את המנות הנחשבות לקלאסיקות של עולם הקולינריה הישראלי: "יפו תל אביב" – שף חיים כהן, "פופינה" – שף אוראל קמחי, "אריא" – שף גיא גמזו, "הוטל מונטיפיורי" – שף אביעד פלדס, "סושיאל קלאב" – שף צביקה שטראוס.
וכמובן, ישנו מסלול בראנץ', כי תל אביב היא לא תל אביבית בלי בראנץ' טוב. במסלול בראנץ' תמצאו מסעדות עם הבראנץ' הכי טוב בעיר: "קפה פופולר" – שף אבי ביטון, "קפה נורדוי" – שף עינב אזגורי, "קפה אירופה" – שף ליאור הדס, "בושוויק" – שף דורון לוי, "גורדון" – שף אלי שטיין.

מחירים (בהתאם למסלול): 360-240 שקל
הרשמה בלינק >> 

כתבות נוספות באוכל

0

המארחת הטבעונית

  השבוע המדור נותן במה לא למסעדה, אלא לבשלנית מוכשרת וצבעונית במיוחד, שהחליטה להעז ולצאת בארוחות פרטיות קצת אחרות. מיקה...

אוכל21 במרץ 2020    3 דקות
0

יאסו סלוניקי

  אני אוהבת את יוון, את התרבות, את הרחובות הקטנים, את האוזו, התאנים המתוקות, הגבינות הרכות, שמן הזית הארומאטי, הזיתים...

אוכל7 במרץ 2020    2 דקות

כתיבת תגובה