אוכל

מתכון לט"ו בשבט

אוכל9 בפברואר 2020    דקה אחת
0

לכבוד ט"ו בשבט: מתכון לסלט טבולה עם קוסקוס

מתכון לט"ו בשבט
צילום נמרוד סונדרס

 

מתכון נפלא ופשוט להכנה לכבוד חג הט"ו בשבט לסלט טבולה עם קוסקוס עם ירק ומיקסלט חמוציות שייתן צבע וטעם לשולחן החג.

  מצרכים :

1 קוסקוס אינסטנט

2 כוסות עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק, כוסברה)

1 חבילה מיקסלט חמוציות

½ כוס טחינה גולמית

¾ כוס מים קרים

2 שיני שום כתושות

2 כפות מיץ  לימון

מלח לפי הטעם

להגשה:

1-2 כפות מיץ לימון  ( לפי הטעם)

1-2 כפות שמן זית ( לפי הטעם)

אופן הכנה :

בישול קוסקוס לפי הוראות באריזה ומצננים לחלוטין.

בקערה עמוקה מערבבים קוסקוס מצונן, עשבי תיבול ותערובת מיקסלט חמוציות.

טחינה: מערבבים היטב טחינה גולמית, מים קרים, שום כתוש, מיץ לימון ומלח ומתבלים לפי הטעם

מסדרים את הסלט בקערת הגשה וזולפים מעל רוטב טחינה, מיץ לימון ושמן זית.

 

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

כתבות נוספות באוכל

0

המארחת הטבעונית

  השבוע המדור נותן במה לא למסעדה, אלא לבשלנית מוכשרת וצבעונית במיוחד, שהחליטה להעז ולצאת בארוחות פרטיות קצת אחרות. מיקה...

אוכל21 במרץ 2020    3 דקות
0

יאסו סלוניקי

  אני אוהבת את יוון, את התרבות, את הרחובות הקטנים, את האוזו, התאנים המתוקות, הגבינות הרכות, שמן הזית הארומאטי, הזיתים...

אוכל7 במרץ 2020    2 דקות

כתיבת תגובה