אוכל

סמור'ס: ממתק לל"ג בעומר

אוכל22 במאי 2019    דקה אחת
0

איך מכינים את הקינוח הכי פופולארי סביב מדורת ל"ג בעומר, קבלו מתכון לסמור'ס - מרשמלו על מקל.

סמור'ס: ממתק לל"ג בעומר
צילום סטודיו כרמית

ל"ג בעומר הוא חג של מדורות (גם אם אתם עושים רק מנג"ל בקטנה), תפוחי אדמה צלויים והרבה, הרבה מרשמלו על שיפודים

רשימת מצרכים ל-20 שיפודי מרשמלו:

30 יח' מרשמלו ורוד לבן

100 גרם שוקולד מריר 60%

2 כפיות שמן קוקוס

6 ביסקוויטים לוטוס גרוסים

אופן ההכנה: 

משפדים 20 יחידות מרשמלו ומשאירים את קצה השיפוד מבצבץ כלפי מעלה.

ממיסים שוקולד ושמן קוקוס.

טובלים את המרשמלו בשוקולד המומס ועוטפים מכל הצדדים, מניחים לשאריות שוקולד לטפטף. כאשר נשארת רק שכבת השוקולד החיונית מצפים בפירורי לוטוס מכל הצדדים ומניחים להתקשות.

חותכים את עשר חתיכות המרשמלו הנותרות לחצי ונועצים בקצהו של כל שיפוד.

בעזרת ברנר או להבת גז או אפילו מצית שורפים את המרשמלו החשוף ומגישים.

 

המתכון באדיבות חברת כרמית והשפית מאיה דרין

כתבות נוספות באוכל

0

סיפור הצלחה פחמימתי

א תם מכירים את תחושת הקנאה הזו שצובטת בלב כשאתם יושבים מול מישהו צעיר יחסית, כולו מלא אנרגיות והתלהבות מהחיים,...

אוכל5 ביולי 2020    3 דקות
0

על האש ועל הבר

יש דברים שיש עליהם קונצנזוס, כמו למשל שישראלים אוהבים על האש. זה לא משהו שנדון בו יותר מדי עכשיו, אבל...

אוכל1 ביולי 2020    3 דקות

כתיבת תגובה