אוכל

המשימה: לא להישאר רעבים

אוכל4 באפריל 2019    2 דקות
0

עוד שבוע עבר לו ועוד שבוע גדוש באירועי אוכל מתקדם אלינו בצעדי ענק • מה בתכנית? קפה חינם על כל סלפי שתעשו, מסיבת נקניקיות ובירה, בראנץ' מפנק במרפסת ופינוקים בשעות השמחות

המשימה:  לא להישאר רעבים
צילום: אנטולי מיכאלו

קפה וסלפי

ברחוב דיזנגוף שבמרכז תל אביב נפתח בית קפה פופ-אפ שמגדיר את חוויית הקפה מחדש: במקום לשלם על הקפה, מעלים סלפי עם הקפה של NESPRESSO ומקבלים אותו ללא עלות, כולל כוס מאג גדולה ופרסונלית.
בית הקפה יציע ללקוחותיו ממגוון תערובות הקפה של Vertuo. הקפה יוגש בכוס זכוכית מעוצבת וייחודית, ממותגת עם השם שתבחרו, אשר תקבלו במתנה בסיום הבילוי.
דיזנגוף 116, תל אביב. עד 24.4

חגיגת נקניקיות ובירה

כמיטב המסורת של ה"Beer Garden של פאולנר" בשרונה יוצע במהלך חודש מרץ ואפריל, זאת השנה החמישית ברציפות, תפריט נקניקיות חדש של השף צביקה ויינר, כשגם השנה מצטרף לחגיגה גם ה"ביר גארדן של פאולנר" במתחם שרונים בהוד השרון.
בין מנות הנקניקיות בתפריט החדש: נקניקייה בשקשוקה, נקניקיות-מיני קשורות, קורנדוג (נקניקייה על מקל), נקניקיית צ'יפוטלה ועוד.
לרגל חודש פסטיבל הנקניקיות, ה"Beer Garden של פאולנר" יציעו את בירת פאולנר הלס, בירת לאגר בלונדינית מבית פאולנר, קלילה ואביבית עם 4.9% אלכוהול.
אלברט מנדלר 3, מתחם שרונה

שעות שמחות באנגוס

ב"אנגוס" תל אביב מציעים מבצע שעות שמחות. 1+1 על מנות ראשונות, קוקטיילים ובירות מהחבית עם מנות כגון פטה כבדים ומח עצם, צ'וריסו טלה וסלטים.
הארבעה 20, תל אביב

סופ"ש לוהט בדיינינגס

לקראת הקיץ ועם פתיחת המרפסת, משיקים השף היפני-לונדוני מאסקי סוגיאסקי והשף המקומי דורון לוי ממסעדת ה"דיינינגס" את תפריט סוף השבוע החדש שיוגש בימי שישי ושבת בין השעות 16:00-12:00.
בתפריט הסופ"ש יציעו תפריט טעימות לבחירה, הכולל פתיחת שולחן יפנית בסגנון "איזאקיה": מבחר מנות פתיחה קטנות בסגנון יפני ושלוש מנות נוספות לבחירה.
לצד תפריט הסופ"ש, יציעו במסעדה תפריט קוקטיילים בהטבת 1+1.
חלק מהמנות: סשימי דג לבן עונתי, קאוויאר, כוסברה, יוזו-שום; לחמניית באן מאודה עם מיני המבורגר; סובה אטריות כוסמת קרות מוגשות בציר סובה-דאשי.
נחמני 25, תל אביב

פאן קון מנטקה
בתפריט חדש

הבראסרי הספרדי "פאן קון מנטקה" מתחדש לקראת הקיץ בשף חדש ובתפריט צבעוני המבוסס כולו על המטבח הלטיני המודרני והקלאסי.
בתפריט יהיו: שלל מנות קטנות; סלט קקטוס כבוש עם אפונת שלג ושאלוט צרוב; צ'וריסו עם עשבים ושקדים; פאיית אטריות בציר בשר; ועוד.
"פאן קון מנטקה" הוא הבייבי החדש של אסי לוי ושיר ויזר, העומדים מאחורי המסעדה השכונתית "בבי" בבן יהודה, וכולו מוקדש למטבח הלטיני, לצד תפריט אלכוהול קליל.
החלוצים 3, תל אביב

כתבות נוספות באוכל

0

מחכים לחורף

כבר עבר יותר מחצי נובמבר וחובבי החורף הופכים לחסרי סבלנות. התחזית מבטיחה שהחורף יגיע בסופו של דבר, אבל החלטנו לעזור...

אוכל17 בנובמבר 2019    2 דקות
0

קסם הפרי

קרמבל אגסים, מייפל וקינמון החומרים (לתבנית בקוטר 24 ס"מ): לפירורים: 002 גרם קמח לבן מנופה • 002 גרם חמאה בטמפרטורת...

אוכל14 בנובמבר 2019    2 דקות

כתיבת תגובה