אוכל

תפריט חורף

אוכל3 בינואר 2019    3 דקות
0

הטמפרטורות יורדות והתיאבון עולה • לכבוד בואה של העונה הקרה באמת, הנה כמה אופציות חמות ומנחמות

תפריט חורף
צילומים: שי בן אפרים, מולי נעים

הראמן בר מנטנטן
מגיעה לנחלה

"מנטנטן" בהגדרתו הוא שילוב מושלם בין ראמן בר לאיזאקיה. עם תפריט רחב של כשמונה סוגי ראמן איכותיים, לצד מנות קטנות, מושקעות ונאמנות למקור, שכיף לזלול ליד משקה. התפריט התרחב מעט עם המעבר, וכולל גם עשרות סוגים של סאקה, בירות יפניות, שוצ'ו (תזקיק יפני העשוי מבטטות, אורז או שזיפים) וכמובן וויסקי יפני. אל הגיוזות והראמן יצטרפו מנות קטנות, כמו כרוב חלוט עם רוטב מיסו וסומסום, אדממה ברוטב פלפלים חריפים מותססים, שיפודי יאקיטורי, דגים נאים ועוד. כמו כן, יהיו במקום חדר פרטי ובר עישון.
נחלת בנימין 57, תל אביב, 03-6725318

תפריט משלוחים חדש למסעדת אלגריה

המסעדה הטבעונית "אלגריה" משיקה תפריט משלוחים חדש וגם מפנקת בהטבה. בתפריט המשלוחים: קרואסון ביצים מטופו עם עגבנייה, זיתי קלמטה, בצל סגול ורוקט; המבורגר מקטניות מונבטות, ירקות וכוסמת ירוקה המוגש בלחמנייה קלאסית; מעורב אלגריה – פטריות שיטאקה, שמפיניון וטופו, צרובות עם בצל מקורמל ותבלינים על אורז בסמטי מלא; ועוד. במסגרת ההשקה, מעניקה המסעדה הטבה בהורדת אפליקציית המשלוחים wolt בתל אביב – 40 שקל הנחה על הזמנת משלוח ראשון. המסעדה כשרה, ללא השגחה.
אבן גבירול 165, תל אביב, 03-6136964

פעם שלישית – גלידה וקרמבו חדשים

הגלידרייה "פעם שלישית" משיקה מגוון טעמי גלידה חדשים ומושלמים לחורף, כמו גלידת מאצ'ה, סורבה מנדרינה, תותים בשמנת, גלידת מוקה ולוז, גלידת מרווה לימונית. בקולקציית עוגות הגלידה תמצאו בומב שוקולד קפה, עוגת תותים עם סבלה פיסטוק ועוד. בנוסף, תוכלו ליהנות מלהיט החורף הקלאסי – קרמבו שיוגש במגוון מילויים, כמו מוקה, בננה ועוד.
ברודצקי 17, תל אביב, מתחם G, תל אביב

המבורגר חדש בעיר

"Hamburg", מסעדה בסגנון אמריקאי עם התמחות בהמבורגרים, התחדשה בסניף תל אביבי, שמעוצב בהשראת עיר הנמל המבורג שבגרמניה ופתוח כל יום בין השעות 00:00-12:00. על שולחנות המסעדה ממוקמים ברזי בירה, המאפשרים שתייה חופשית של סוגי בירה שונים במהלך כל הארוחה. התפריט מציע מנות המבורגרים, בהם: המבורגר הבית, המורכב מחלקים של בשר בקר, עגל וכבש טחון, לצד המבורגרים מאנטריקוט, לארגו, טריפל, ואף המבורגר טבעוני עשוי מפטריות פורטבלו וסויה. כמן כן, תוכלו להתפנק במגוון תוספות, כמו אווז מעושן, ביצת עין, אננס בצ'ילי ועוד.
הרברט סמואל 76, תל אביב,
1-700-507-073

הבראנץ' של אוקינאווה מתחדש

לכבוד החורף מחדשת "אוקי נאווה" את תפריט בראנץ' סוף השבוע שלה, עם מגוון של שש טעימות יפניות קטנות, המוגשות למרכז השולחן, אשר נכללות במחיר הארוחה (95 שקל), כולל הראשונות, וכן לחמניות אסיאתיות מאודות לצד איולי מיסו. בין המנות החדשות: חצי אבוקדו צלוי בגריל על קרם טופו וסלק, נתחי סלמון נאים ברוטב הדרים יפני על מצע אטריות וורמיצ'לי, אורז מוקפץ בווק עם קוביות עוף וירקות במעטפת חביתה יפנית רכה ובזיגוג רוטב דמי גלאס ובצל ירוק. כמו כן, מוצע תפריט קוקטיילים של בוקר במחיר 25 שקל בלבד לקוקטייל, קנקני סאקה, בירות מהחבית ויין.
לבונטין 11, תל אביב, 03-5101099

כתבות נוספות באוכל

0

להרגיש אירופה בשדרה

אם גם אתם חשים בשינוי האנרגיה, הנה הלוקיישן המשתלם ביותר שמצאנו לאפריטיבו של אחרי העבודה. מסעדת "קפה אירופה" השיקה לאחרונה...

אוכל12 בספטמבר 2019    3 דקות
0

חלון מציץ לים התיכון

ספטמבר, זה תחילת שנת הלימודים, אבל גם, הפתיחה של מתחם האוכל החדש באזור יגאל אלון. את החלל שמגרב מתכוונת לייצר...

אוכל5 בספטמבר 2019    2 דקות

כתיבת תגובה