אוכל

קרמיט הגיע לעיר

אוכל4 בספטמבר 2018    3 דקות
0

בר "קרמיט" מצטרף לסצנה החדשה של חיי הלילה ברמת גן, שכבר מזמן לא צריכה לקנא באחותה גבעתיים אבל יש לה עוד דרך לעשות עד שתגיע לתל אביב

קרמיט הגיע לעיר
צילום: קרמיט

זה לא סוד שרמת גן וגבעתיים כבר פחות מקנאות באחות התל אביבית הסוערת וזה מכבר הן מייצרות לעצמן סצנת בילוי כיפית, שפויה יותר לעומת הבלגן התל אביבי. אל הסצנה הזו הצטרף לאחרונה בר האוכל "קרמיט", שמציע חוויית בילוי שכונתית אבל בסטייל.

קירות חצי מחופים, בר גדוש בבקבוקי אלכוהול מוזהבים, כסאות ירוקים, שולחנות אינטימיים וציור ענקי של קרמיט על הקיר, הם הדברים שיקבלו אתכם כשתגיעו ל"קרמיט". זה והחיוך הענקי של הברמן, שאנחנו לא סגורות אם זה כי הוא שותה בסבבה שלו או שהוא פשוט טיפוס חייכן.

התפריט עשיר במנות, וזה סוג של הצהרה, אם תרצו, שאתם כאן לא רק בשביל לשתות, אלא גם לאכול. מה אוכלים? פיצה מלאה בתוספות, כולל טבעונית או קרניבורית ומושחתת, רבעי פיתה צלויים על הפלנצ'ה, ממולאים בבשר כבש ולימון כבוש על סלט עגבניות חריף ,שהיו מושלמים, פלטת צלויים גדושה בשלל ירקות צלויים, כגון ראש שום, בטטות, חצילים, פלפלים, תפוחי אדמה, בצל וכרובית, עטופים בשמן זית ועשבי תיבול על טורטיה שספגה את כל הטעמים של הצלייה, כך שהכי כיף היה לנשנש אותה בסוף.
בכלל, המקום נותן המון ביטוי למנות צמחוניות וטבעוניות בלי לגרום להן להיות משעממות.
לדוגמה, ההמבורגר הטבעוני הוא אחד הטעימים שאכלתי, המבורגר סלק עסיסי, עם אקסטרה גבינה טבעונית ושלל תוספות כגון פלפל חריף, בצל וכד', ליד ערימת פוטטוס שמנמנים.

מי שחושש לנסות משהו חדש יכול לבחור באופציה הפחות אתגרית ולנסות את ההמבורגר הטרופי עם בננות מקורמלות, ביצת עין וערימת שערות בטטה קראנצ'יות – היזהרו זה ממכר.

במחלקת הבשר יש גם נקניקיות של אלן טלמור עם פירה וכרוב בבירה, כריך עסיסי של עוף במרינדה איטלקית, כריך אנטריקוט וביצת עין וכמובן שניצלונים וצ'יפס, כי זו מנה שחייבת להיות בכל בר.
לצד כל זה מצאנו את עצמנו נהנים לא פחות מסלט עדשים שחורות עם בטטה, סלק, עשבי תיבול וערימת פיצוחים קראנצ'יים, ולרגע חשבנו ללכת על הכי בסטייל עם פלטת גבינות זוגית של שלוש גבינות, פירות ואגוזים וכמובן בקבוק יין ליד.

מה שותים? אם התחלנו ביין, אני חייבת לפרגן שהמקום נותן 10% הנחה על בקבוק יין למי שמזמין פלטת גבינות, שזה בהחלט עושה חשק. בכללי יש קוקטיילים שמשקשקים וויסקי ומחית בננות, ג'ין תות עם קצפת מלפפון, רום עם אננס וג'ינג'ר ועוד מגוון קיצי במיוחד של קוקטיילים לצד חמישה סוגי בירות מהחבית, בהם אלכסנדר, פאולנר וגולדסטאר, עוד מגוון בירות בבקבוקים וכמובן יינות מהעולם ומהארץ.

 

כמה זה עולה לנו?

המחירים ב"קרמיט" ממוצעים ומטה, כיאה לבר לא תל אביבי. גולדסטאר תעלה פה 27 שקל לחצי, כוס יין תעלה מ-31 שקל ומעלה, קוקטיילים יתחילו ב-41 שקל. דווקא באוכל הם הכי סבירים. פיצה תעלה לכם 36 שקל, פלטת הצלויים תעלה לכם רק 45 שקל, הסלטים באזור 40 שקל ופלטת הגבינות הזוגית תעלה לכם 69 שקל. לגמרי סביר.

האפי האואר של "קרמיט" שווה במיוחד. בימים א'-ה' בין השעות 20:30-17:00 תקבלו דרינק שני מכל סוג שהוא בחמישה שקלים בלבד! בהחלט סיבה מעולה להתחיל לשתות מוקדם.

מה אומרים? מקום חדש זו תמיד סיבה לדרינק, אבל יש משהו ב"קרמיט" שעושה חשק ליותר. הוא סקסי, יש לו אווירה, יש בו אוכל טוב והוא לא נופל לקלישאה המסוכנת של "עוד בר שכונתי" שאליו באים בכפכפים ובמכנסיים קצרים. פה קצת בא לך להשקיע ולהתלבש. הצוות הכי מתקתק, כולם מחייכים ויש תחושה שהמקום הזה פה כדי להישאר. ואנחנו מקווים שככה זה יהיה.

אחלה מקום לבילוי.

"קרמיט" – שדרות הילד 18, רמת גן

כתבות נוספות באוכל

0

קולעות למטרה

חלת גפן החומרים (לחלה אחת): • 055 גרם (4 כוסות) קמח לבן • 061 מ”ל (1 כוס) יין אדום •...

אוכל10 באוקטובר 2019    5 דקות
0

קפה תרבות

אני פריקית של בתי קפה. אני יכולה לשבת שעות עם אספרסו ולבהות באנשים ברחוב, להמציא עליהם סיפורים וליהנות מסגנון הלבוש...

אוכל10 באוקטובר 2019    4 דקות

כתיבת תגובה