אוכל

0

מירדן ליפו

העולם מתחרפן, וגם אנחנו. התחושה הכללית היא שאנחנו חיים כרגע באי-ודאות סוריאליסטית, שבה אין לנו מושג מה יוליד מחר, מה...

אוכל31 ביולי 2020    3 דקות
0

בראנץ' תאילנדי וקינוח ספורטיבי

מסעדת "קאב קאם", אם עדיין לא הכרתם, היא השלוחה הצעירה של "הבית התאילנדי" המפורסמת. ב"קאב קאם" מגישים מנות תאילנדיות אותנטיות,...

אוכל20 ביולי 2020    3 דקות
0

סיפור הצלחה פחמימתי

א תם מכירים את תחושת הקנאה הזו שצובטת בלב כשאתם יושבים מול מישהו צעיר יחסית, כולו מלא אנרגיות והתלהבות מהחיים,...

אוכל5 ביולי 2020    3 דקות
0

על האש ועל הבר

יש דברים שיש עליהם קונצנזוס, כמו למשל שישראלים אוהבים על האש. זה לא משהו שנדון בו יותר מדי עכשיו, אבל...

אוכל1 ביולי 2020    3 דקות
0

מהפך קולינרי: מסעדת אריא בתפריט חדש

אין מה לומר שהקורונה, יימח שמה, היא אנגימה. היא באה אלינו בהפתעה ושיבשה את חיינו בצורה כזו שהיינו צריכים, לפחות...

אוכל21 ביוני 2020    3 דקות
0

חדשות האוכל

הפטיסייר טל שפיגל חובר למלונות בראון שיתוף פעולה מיוחד בין השף-פטיסייר טל שפיגל מפריז ומלונות בראון. במסגרתו, יקיים שפיגל פטיסרי...

אוכל15 ביוני 2020    3 דקות
0

המארחת הטבעונית

  השבוע המדור נותן במה לא למסעדה, אלא לבשלנית מוכשרת וצבעונית במיוחד, שהחליטה להעז ולצאת בארוחות פרטיות קצת אחרות. מיקה...

אוכל21 במרץ 2020    3 דקות
0

יאסו סלוניקי

  אני אוהבת את יוון, את התרבות, את הרחובות הקטנים, את האוזו, התאנים המתוקות, הגבינות הרכות, שמן הזית הארומאטי, הזיתים...

אוכל7 במרץ 2020    2 דקות
0

סערה בקערה

  מרק שורפה (כבש) בוכרי של מסעדת "ראייחונה" החומרים (ל-8-6 מנות): ½ ק"ג בשר כבש עם עצמות, חתוך לנתחים קטנים...

אוכל5 במרץ 2020    2 דקות
0

הקלחת הרותחת

  נזיד ירקות ושעועית צמחוני הנזיד הוא באמצע הדרך בין מרק לתבשיל. מרקמו סמיך מאוד, והוא מהווה ארוחה צמחונית מאוזנת....

אוכל5 במרץ 2020    4 דקות
1

משתה הבשרים של פתח תקוה

  מכירים את הבחור ההוא שתמיד אחראי על הבשר כשעושים על האש? לא צריך אפילו לשאול, הוא ישר ישתלט על...

אוכל25 בפברואר 2020    2 דקות
0

נאפה פעמיים

  קְמיש בְּרוֹט / פרוסות שקדים מיובשות עוגיות אלה אומנם דומות למשפחת הביסקוטים, אך בכל זאת השוני ביניהן מהותי. עוגיות...

אוכל24 בפברואר 2020    3 דקות
עוד באוכל