אוכל

0

עוד חוזר הטיגון

זנגולה/ עוגיות לוליניות עוגיות הזנגולה מטוגנות וטבולות בסירופ, והן אופיינית למטבחי עיראק, כורדיסטן ולבנון. להכנתן דרושה מיומנות, אך הן בהחלט...

אוכל13 בדצמבר 2018    3 דקות
0

על קו החוף

מתחביביי המוזרים, לחפש מסעדות על החוף ולבלות שם כמה שעות חמימות וטעימות, כשבחוץ מזג האוויר חורפי והים סוער. יש משהו...

אוכל13 בדצמבר 2018    3 דקות
0

דואט עם שקד

המקרון היא עוגייה צרפתית בעלת מרקם עדין והילה של נסיכה. עשויה מבצק המורכב משקדים ומקצף חלבונים. מסובכת להכנה, אבל אם...

אוכל6 בדצמבר 2018    4 דקות
0

חכו לזה

רחוב לבונטין בואכה גן החשמל והסביבה כבר זמן לא נחשב לרחוב של צעירים מרוטים, מקומות דלי תקציב ומקום שלא נעים...

אוכל6 בדצמבר 2018    3 דקות
0

דבר אליי בפרחים

כבר מזמן הבחנו בקשר כמעט סימביוטי בין בישול ואפייה לאמנות ויצירה. אנו מתייחסים ביראת כבוד לשף שמפליא בהכנת מטעמים, ומופתעים...

אוכל29 בנובמבר 2018    4 דקות
0

סופגניות ושלל נקניקיות

פופ-אפ "פיצה ללא הפסקה" בית הבירות "בירבזאר" בלוינסקי מארח פופ-אפ שכולו פיצות מבית "איטלקיה בפשפשים". מדי ערב החל מהשעה 17:00,...

אוכל29 בנובמבר 2018    2 דקות
0

מסעדה קטנה ומטריפה

לא משנה אם זו תל אביב, דימונה או חיפה. תרבות האוכל הישראלית בנויה מחיבה למסעדות פועלים, למסעדות הקטנות שיודעות להאכיל...

אוכל25 בנובמבר 2018    3 דקות
0

מסעדה קטנה ומטריפה

לא משנה אם זו תל אביב, דימונה או חיפה. תרבות האוכל הישראלית בנויה מחיבה למסעדות פועלים, למסעדות הקטנות שיודעות להאכיל...

אוכל22 בנובמבר 2018    3 דקות
0

מסאלה אהובתי

אין לי מושג למה, אבל אוכל הודי ואני לא התחברנו אף פעם. אולי זו החצי שנה שטיילתי לבדי באותה מדינה...

אוכל18 בנובמבר 2018    3 דקות
0

רק ירקות

בכל פעם כשאני מביטה בשף וירטואוז מלהטט במטבח, אני מרותקת ומשתאה מהדרך המיוחדת שבה הוא מטפל בחומר גלם מסוים. למשל,...

אוכל6 בנובמבר 2018    3 דקות
0

יום הטבעונות

אלגריה מסעדת "אלגריה" הטבעונית מגישה מדי יום תבשיל משתנה על בסיס צמחי, לצד תפריט קבוע המכיל מנות כמו המבורגר טבעוני...

אוכל6 בנובמבר 2018    2 דקות
0

קורטוב של סוכר

עוגת שמרים במלית שוקולד ואגוזים החומרים (לחמש תבניות אינגליש קייק): 1 ק"ג קמח מנופה • 4 ביצים • 002 גרם...

אוכל24 באוקטובר 2018    3 דקות
עוד באוכל