אוכל

0

FEED ME MORIS

מעדניות מבחינתי הן עולמות קטנים של אושר שבהם אני יכולה לשוטט וללכת לאיבוד שעות על גבי שעות. הן תמיד גורמות...

אוכל10 בדצמבר 2019    4 דקות
0

שולחן ערוך

כיסוני ענק במלית בשר זוהי לחמנייה משולשת גדולה במיוחד. הבצק פשוט ומהיר להכנה, ואפשר להכינו ללא שמרים כלל. אני בוחרת...

אוכל4 בדצמבר 2019    4 דקות
0

פ' זה לפיצה וגם לפיל

אני לא יודעת אם שמתם לב לזה, אבל לאחרונה צצות להן פיצריות בכל פינה בעיר, בדרום העיר, על דיזנגוף בצפון,...

אוכל3 בדצמבר 2019    2 דקות
0

טעימות ספרותיות

אני מאוד אוהבת ספרים, וספרי בישול בפרט, ואין זה משנה שכמות המתכונים שזמינה לנו כיום באתרים ובבלוגים היא פשוט מטורפת....

אוכל26 בנובמבר 2019    3 דקות
0

תאילנדית בשוק

המטבח הכי אהוב עליי הוא התאילנדי. כן, אני, בת להורים טריפוליטאים, שטיילה חצי שנה בהודו ולא סובלת אוכל הודי, מכורה...

אוכל19 בנובמבר 2019    4 דקות
0

מחכים לחורף

כבר עבר יותר מחצי נובמבר וחובבי החורף הופכים לחסרי סבלנות. התחזית מבטיחה שהחורף יגיע בסופו של דבר, אבל החלטנו לעזור...

אוכל17 בנובמבר 2019    2 דקות
0

קסם הפרי

קרמבל אגסים, מייפל וקינמון החומרים (לתבנית בקוטר 24 ס"מ): לפירורים: 002 גרם קמח לבן מנופה • 002 גרם חמאה בטמפרטורת...

אוכל14 בנובמבר 2019    2 דקות
0

סודות הגרעין האפגני

פלוב זומרוד/ אורז עם תרד והל אם מגישים את האורז בארוחה לא בשרית, אפשר ללוות אותו עם יוגורט עיזים. החומרים...

אוכל11 בנובמבר 2019    3 דקות
0

טעימות בסטייל

אחת החוויות הקולינריות שעל כל חובב אוכל להתנסות בה, ורצוי פעמים רבות, היא ארוחת טעימות. כלומר, ארוחה שבה תקריבו את...

אוכל10 בנובמבר 2019    3 דקות
0

מלאים כוונות טובות

שבלולי בריק במלית כרוב, תפוחי עץ ורימונים החומרים (ל-01 שבלולים בינוניים): למלית: 3 כפות שמן זית • 2 בצלים גדולים...

אוכל2 בנובמבר 2019    4 דקות
0

חיים בפיתה

אני אוהבת פיתה. יש משהו בכיס הבצק הזה שעובד מעולה בכל ביס. אם גדוש בחביתה של בוקר, או בנקניק ומיונז...

אוכל2 בנובמבר 2019    2 דקות
0

ימים של קרמבו

אחת הסיבות (העיקריות, יש להודות) שבגינן אני ממתינה לחורף שיגיע, היא הקרמבו. אני מחלקת את החברים שלי לפי איזה קרמבו...

אוכל29 באוקטובר 2019    2 דקות
עוד באוכל