חדשות תל אביב

העובדים בתל אביב מעדיפים סלטים וסנדוויצ'ים

חדשות תל אביב7 בינואר 2019    דקה אחת
0
העובדים בתל אביב מעדיפים סלטים וסנדוויצ'ים

לאחר הפרידה משנת 2018, זהו זמן מצוין לסכם את השנה שחלפה במגוון רחב של תחומים וביניהם העדפותיהם הקולינריות של העובדים בישראל לאורך השנה. הטבת ארוחת הצהריים הפכה כבר מזמן להטבה רווחת בקרב עובדים ונהנים ממנה לא רק עובדי היי טק, אלא גם עובדי הסקטורים השונים במשק כמו עובדי המדינה ועובדים בתחום התקשורת, התעשייה והייצור. נתונים שאספה חברת סיבוס, חושפים לראשונה על סמך מאות אלפי ארוחות את הרגלי האכילה של העובדים בישראל.

מהממצאים עולה כי סוג האוכל המועדף ע"י העובדים בישראל בפער משמעותי, הינו המטבח הבשרי, עם 14% מכלל ההזמנות במהלך השנה. כשהמובילים בהעדפה למטבח בשרי הם העובדים בחיפה (31%) אחריהם העובדים בראשון לציון (27%) ואילו הירושלמים ממוקמים בתחתית (6% בלבד). עוד עולה מהנתונים כי9% מהעובדים מעדיפים לאכול סלטים וסנדוויצ'ים במהלך יום העבודה – אוכל שנחשב קליל יחסית  (כזה המאפשר להמשיך את יום העבודה אחרי ארוחת הצהריים) לעומת 2% בלבד שיעדיפו מזון מהיר. הנתון בולט יותר בקרב העובדים בת"א ש 26% מהם יעדיפו סלטים וסנדוויצ'ים לעומת 7% בלבד מהעובדים בירושלים

סיבוס היא פלטפורמה טכנולוגית המאפשרת לאלפי עובדי חברות ליהנות ממבצעים והטבות במגוון עצום של רשתות ומסעדות ברחבי הארץ. כיום החברה מספקת שירות ללמעלה מ-2,500 חברות ו-330,000 עובדים במעל ל- 5,000 מסעדות בפריסה ארצית. החברה הינה חלק מתאגידSodexo  העולמי המעסיק למעלה מ-430,000 עובדים ב-80 מדינות ברחבי העולם ומשרתת מידי יום 100 מיליון לקוחות במגוון שירותים הכוללים שירותי הסעדה, ניהול, שירותים לרווחת העובד, אחזקה, ייעוץ ועוד.

כתבות נוספות בחדשות תל אביב

0

דייגי יפו: "בעד יותר דגים, רק שלא...

עשרות דייגים, רבים מהם מנמל יפו, הפגינו מול משרד החקלאות סמוך לצומת בית דגן, במחאה על איסור הדיג שהוטל למשך...

חדשות תל אביב16 במאי 2019    2 דקות
0

כפר נגמר?

פסטיבל האירוויזיון, שכבש השבוע את תל אביב והפך מנוף למיתוגה הבינלאומי, היה גם כאב ראש לא קטן לתושבי העיר. אומנם...

חדשות תל אביב16 במאי 2019    3 דקות

כתיבת תגובה