אוכל

חדש על הצלחת

אוכל2 במאי 2019    2 דקות
0

מהקיסר הווייטנאמי ועד ליפנית הכשרה • בחדשות האוכל מביאים לכם השבוע ניחוחות וטעמים מכל העולם

חדש  על  הצלחת
צילומים: שי אפגין

תפריט חדש לוונג

Vong, המסעדה הוויאטנמית הוותיקה ברוטשילד, השיקה בימים אלה תפריט חדש. קבלו הצצה לחלק מהמנות החדשות: הקיסר הווייטנאמי – לבבות חסה פריכים ברוטב קיסר אסיאתי וקריספי פנקו טוגראשי / ספרינג סלט – פומלה, בצל סגול, גזר, כוסברה, נענע, בצל ירוק, צ'ילי אדום, בזיליקום תאי וקריספי שאלוט ברוטב דגים ליים-סוכר / וייטנאם אגדאשי טופו / המבורגר וונג סטייל / מרק וייטנאמי ארומאטי מסורתי עם שייטל, אטריות אורז, נבטים, בצל לבן, בצל ירוק ופלפל שחור / באן מי – בגט, טלה, מיונז יפני, סריראצ'ה, כבושים מסורתיים, מלא כוסברה וצ'ילי / ביף בוק צ'וי – אטריות תוצרת הבית מוקפצות עם נתחי בקר/טופו רכים, עלי בוקצ'וי טריים וכרישה, רוטב הוי סין ומחית צ'ילי בעיטור נענע.

רוטשילד 15, תל אביב

ספיישל אביביות ב-Pomo

הבעלים והשף של מסעדת Pomo, שחר ברנע, מקבל את האביב ומוסיף לצד מנות הדגל האהובות של המסעדה מבחר מנות ספיישל ומגוון וקוקטיילים חדשים.
בין מנות הספיישל: סלט פרוסקו ארוגולה ואנדיב, ברוטב אפרול, פרוסקו שום ובלסמי, אגוזי לוז מקורמלים, מלון כתום וברוסקטה עם גבינת בושה / טרטר טונה על מצע של גספצ'ו ירוק / ניוקי צרוב בחמאה, יין לבן ועגבניות שרי צלויות.

הברזל 11, רמת החייל, תל אביב

נפגש על הגג

בימים אלו משיקה קבוצת 2C את SEFORA – בר יפני בקומה ה-49 בקניון עזריאלי – ומביאה את האיזאקיה היפנית החדשה לגג העולם. לראשונה, בר עם חוויית בילוי לילית, על טהרת המטבח היפני ותרבות בילוי תוססת בהשראת לילות לבנים בטוקיו.
השפים גלעד דבוש ואיליה בשס יצרו תפריט יפני, מודרני וקלאסי, תוך שימת דגש רב על יישום טכניקות וצורת עבודה הנהוגות ביפן ושימוש בחומרי גלם איכותיים מקומיים ועונתיים.
בתפריט האלכוהול ניתן למצוא מגוון רחב של סוגי סאקה שונים, וויסקי יפני וקוקטיילים ייחודיים על בסיס ליקר תה מאצ'ה ויוזו, לצד תפריט האוכל אשר כולל מנות יפניות קטנות.

קומה 49, קניון עזריאלי, תל אביב

כתבות נוספות באוכל

0

סמור'ס: ממתק לל"ג בעומר

ל"ג בעומר הוא חג של מדורות (גם אם אתם עושים רק מנג"ל בקטנה), תפוחי אדמה צלויים והרבה, הרבה מרשמלו על...

אוכל22 במאי 2019    דקה אחת
0

אז מה קרה לנו אמש?

אחרי הקטילה שחטפה מסעדת "אמש" החדשה, הממוקמת על שרידי "ננוצ'קה" המיתולוגית, קצת חששתי להקריב את קיבתי. מצד שני, אחד מתחביביי...

אוכל15 במאי 2019    4 דקות

כתיבת תגובה