אוכל

בראנץ' בשישי

אוכל10 בפברואר 2019    3 דקות
0

יש חוויות קולינריות שמתאימות רק לשישי • אספנו כמה אופציות טעימות, מהנות ומפתיעות לבוקר הכי כיפי בשבוע

בראנץ' בשישי
פברואר עולמי ב"בנדיקט". חמש מנות מיוחדות

על המרפסת של דנון
בבית הספר לבישול ואפייה "דנון" שבנמל תל אביב, פותחים את המרפסת לפופ-אפ טעים ומושחת במיוחד של מאפים מתוקים ומלוחים, שאותם מכינים תלמידי בית הספר בכל בוקר שישי בין השעות 12:00-8:00. בהחלט משהו לפתוח בו את סוף השבוע.
התערוכה 3 נמל, תל אביב

טאץ' בינלאומי בבנדיקט
תפריט ארוחות הבוקר של "בנדיקט" יקבל טאץ' בינלאומי במסגרת פברואר עולמי, עם חמש מנות מיוחדות, המייצגות מדינות שונות בעולם: סין, איטליה, מקסיקו, צרפת וקולומביה. לדוגמה קולומביה, עם זוג ארפות (פיתות מקמח תירס) ממולאות בתבשיל בשר בקר ופלפלים בבישול ארוך, לצד סלט שעועית שחורה, כוסברה ובצל. מוגש עם סלסה ורדה ורוטב עגבניות מעושן, ועולה 72 שקל. או סין, עם זוג לחמניות באן במילוי בשר ברוטב הויסין, ג'ינג'ר, שום ולימון. מוגש עם סלט כרוב אסייתי, ביצה כבושה בסויה וחמוצים אסייתים (67 שקל). כל הארוחות כוללות שתייה קרה/חמה או מימוזה.
שרונה/ אלנבי פינת רוטשילד, תל אביב

יום הפיצה בפומו
"פומו" ברמת החייל חוגגת את יום הפיצה הבינלאומי, וזו סיבה למסיבה. המסעדה האיטלקית מעדכנת את התפריט עם מנות ספישל ופיצות שמתווספות למנות הדגל של המסעדה. לדוגמה, פיצה חמש גבינות – גורגונזולה, מוצרלה, פרובולונה, פרמזן ופיקורינו – תעלה 72 שקל. פיצה טרטופו שמנת, כמהין, פטריות, פרובולונה וקונפי שום – תעלה 69 שקל.
הברזל 11, תל אביב

הקערה החדשה של שגב
בימים אלה משיק השף שגב משה את מסעדת הקונספט החדשה "שגב בולס" בשרונה מרקט. מדובר בקערות אוכל בסגנון אסייתי, המספקות ארוחה קלילה ומשביעה, שניתן לאכול בישיבה, בעמידה ואפילו בהליכה. הקונספט של ה"בולס" הוא הרכבה עצמית. כך כל סועד יכול להרכיב את המנה שלו.
בהתחלה בוחרים בסיס למנה – סטיקי רייס, אטריות זכוכית, קינואה שחורה ולבנה, עדשים שחורות ועוד. לאחר מכן, בוחרים תוספות – חסה, עגבניות שרי, קולורבי, צנון, נבטים, אצות, ג'ינג'ר, אפונת וואסבי ועוד. בהמשך בוחרים רטבים – ספייסי מיונז, שמן שומשום, צ'ילי-שום ועוד. לסיום, בוחרים עוד תוספות – טופו, אננס טרי, ארטישוק, חזה עוף ועוד. ויש גם הצעות מובנות בתפריט, לדוגמה בול יפני – סטיקי רייס, מנגו טרי, אבוקדו, קולורבי, צנון יפני, גזר, נבטים, מלפפון, כוסברה, בצל ירוק, אצות, ג'ינג'ר, קשיו, אפונת וואסבי, שומשום שחור, סויה, ספייסי מיונז ושמן שומשום. המחיר -37 שקל.
שרונה מרקט, תל אביב

צבע טרי בפריים
"פריים סושי בר" ברמת החייל יוצאת בתפריט מרענן וצבעוני. לדוגמה, סלט שוק אוקינאווה – פרוסות טטאקי טונה צרובות בחרדל דיז'ון ושומשום, על מצע סלט שוק יפני. או טטאקי נתח קצבים מיושן, ברוטב סויה, דבש ופלפל שחור. או ארטישוק ירושלמי רול עם בס טמפורה, צ'ילי אדום, אספרגוס ואבוקדו בציפוי מיונז והרבה צ'יפס. או דואט פיצה יפנית – קריספי טורטיה ועליה סשימי סלמון וסשימי טונה, מיקרו-בזיליקום, מלפפון, אפונת ווסאבי, צ'ילי חריף ועגבניות שרי. יש גם פאני פורי עם טרטר דגים ועוד שלל רולים בשילובים מיוחדים, וכמובן קוקטיילים שיתאימו לאנרגיה הצבעונית החדשה.
ראול ולנברג 2, תל אביב

כתבות נוספות באוכל

0

תאילנד בחוף תל אביב

אוסנת גואטה אם נתעלם לרגע מרעש המטקות הבלתי פוסק, מאיום הכדורים על ראשינו, מהבוקסות עם המוזיקה הרועשת ומהצפיפות, אפשר בהחלט...

אוכל23 במאי 2019    3 דקות
0

סמור'ס: ממתק לל"ג בעומר

ל"ג בעומר הוא חג של מדורות (גם אם אתם עושים רק מנג"ל בקטנה), תפוחי אדמה צלויים והרבה, הרבה מרשמלו על...

אוכל22 במאי 2019    דקה אחת

כתיבת תגובה