אוכל

בראנץ' שכולו שחיתות

אוכל20 בדצמבר 2018    2 דקות
0

"טיטו" בגבעתיים ו"הולה" ברחוב הירקון יעשו לכם צהריים שיגרמו לכם לחשק להבריז מהעבודה, כי בינינו מי יכול לחזור אחרי ארוחה דשנה למשרד?

בראנץ' שכולו שחיתות
הבראנץ' החדש של מסעדת "הולה" | צילום: ספיר קוסא

אני מודה שהארוחה האהובה עליי היא בראנץ'. יש בה הכל מהכל, ובדרך כלל היא גם קצת מושחתת יותר מהרגיל. אם אני בבראנץ', סימן שאני בסופ"ש או שהחלטתי להבריז מהעבודה, ואם כבר אני באחד מאלו – אז אני מרשה לעצמי לחטוא במנות שמנמנות יותר, מושחתות יותר, וכמובן, עם איזה קוקטייל של צהריים או כוס יין טובה.
אם אתם איתי בחשקים, הנה שני בראנצ'ים שונים אך עם זאת מושחתים וכיפיים.

פחמימות בגבעתיים

הבראנץ' של "טיטו", המסעדה האיטלקית בגבעתיים, הוא בסגנון בופה איטלקי – אכול כפי יכולתך.
בכל יום שישי נערך במסעדה בופה ארוחת בוקר מפנק, שעובד על החשקים שלנו לפחמימות. מאפים מלוחים ומתוקים, פיצות שמנמנות מלאות בכל טוב, גבינות משובחות, מגוון ענק של סלטים, אנטיפסטי, כיאה למטבח איטלקי, לחמים וממרחים, מאפים ממולאים, וכמובן מתוקים.
אם אחרי כל זה לא שבעתם ואתם חייבים את מנת הביצים שלכם, אז אפשר להזמין בתוספת תשלום מנות בראנץ', כגון: סטייק אנד אגז, שקשוקה איטלקית, אגז פולנטה ספיישל, אומלטים מיוחדים, עין ומקושקשת. ושלא תעזו לוותר על איזה קוקטייל כדי לסגור את כל החוויה.
כמה: 69 שקל לבופה, והשאר בתוספת תשלום.
מתי: בכל יום שישי בין השעות 13:30-9:00.
למי מתאים: משפחות, חבר'ה רעבים וחובבי פחמימות. האווירה קלילה ומאוד חברתית, ואין מצב שתצאו רעבים.
הזמנות מראש בלבד: טל' 03-6317080
שמעון בן צבי 12/14, גב קניון גבעתיים

בראנץ' מול הים

זה בראנץ' לאלה שרוצים פינוק אינטימי, בלי ילדים, בלי מחשבות, רק עם שלווה וכוס יין. היתרון של מסעדת "הולה", של השף ויקטור גלוגר, היא הלוקיישן לפני הכל. אל מול הים, חלל מעוצב ונעים ומטבח שף ברמה הגבוהה ביותר. כל זה מייצר כבר התחלה מושלמת לבראנץ' מושלם.
הבראנץ' של "הולה" נפתח במגוון התחלות למרכז השולחן, ואחר כך מנה עיקרית לבחירה, ללא ביצים. סלט חצילים קלויים על גחלים עם צ'יפס חציל, איקרה טרייה מדהימה, מהטובות שאכלתי וללא מיונז, אמפנדס זנב שור עם צ'ימיצ'ורי, סלט עגבניות שרי, סביצ'ה דג מתחלף, ברוסקטות עם סינטה קציצות דג עסיסיות, חומוס שנעשה במקום, ערימה של לחמים טריים, זיתים וממרחים. בהחלט לא מעט ומאוד מגוון.
במחלקת המנות העיקריות יש מגוון אופציות, ורובן מנות חמות ונדיבות ולשם שינוי ללא ביצים. בין המנות: המבורגר פילה בקר עם כבד אווז, בצל מקורמל וצ'יפס, פסטת ים וירקות צלויים, פאייה ים זוגית בניחוח זעפרן, נתח קצבים עם פירה מדורה ובצלי שאלוט.
מומלץ להזמין מקום מראש.
כמה: 135 שקל לסועד.
מתי: שישי ושבת, בין השעות 18:00-12:00.
למי מתאים: נהנתנים, זוגות, פחות לילדים (אף שיש ארוחת ילדים), לחבר'ה שבאים לחפש משהו קצת אחר.
הירקון 87, תל אביב, 03-5759060

כתבות נוספות באוכל

0

תאילנד בחוף תל אביב

אוסנת גואטה אם נתעלם לרגע מרעש המטקות הבלתי פוסק, מאיום הכדורים על ראשינו, מהבוקסות עם המוזיקה הרועשת ומהצפיפות, אפשר בהחלט...

אוכל23 במאי 2019    3 דקות
0

סמור'ס: ממתק לל"ג בעומר

ל"ג בעומר הוא חג של מדורות (גם אם אתם עושים רק מנג"ל בקטנה), תפוחי אדמה צלויים והרבה, הרבה מרשמלו על...

אוכל22 במאי 2019    דקה אחת

כתיבת תגובה