אוכל

לא לדאוגוסט לאוכל

אוכל29 באוגוסט 2018    3 דקות
0

כדי שלא ישעמם לכם חלילה, נפתחו עוד שני מקומות בתל אביב שיעסיקו אתכם בחופשה ומעבר לה: בר קוקטיילים ואוכל של האימפיריאל ורסטו-בר רגוע יותר שיאכיל וישקה אתכם בסוף יום עבודה

לא לדאוגוסט לאוכל
צילום: אפיק גבאי

חם באוגוסט? משעמם באוגוסט? כן, אבל לא בסצנת האוכל, שם מבעבע ומעניין מתמיד. הנה, לאחרונה נפתחו עוד שני מקומות ששווה לכם לקפוץ ולהכיר.

בקומת הכניסה של מלון הבוטיק "פבריק", בלב רחוב נחלת בנימין שבתל אביב, נפתח "בושוויק", שמשלב באופן יצירתי השפעות של ברוקלין עם לב תל אביב, מבית קפה בשעות הבוקר ועד בר קוקטיילים סקסי אל תוך הלילה.

המקום מתהדר גם בחצר נסתרת, עתירה בצמחייה ירוקה ובספייס מעוצב כיאה למקום תל אביבי טרנדי.
מה אוכלים? על הפן הקולינרי של "בושוויק" אחראית השפית אביבית פריאל, אשר יצרה תפריט המותאם למקום שינוע מבית קפה שוקק לבר באווירה אינטימית. בין המנות בתפריט: סלט קטניות מונבטות עם עגבניות לחות, כרובים, עשבים ו"לבנה" קשיו / ברד פודינג מלוח של תרד וקייל עם גבינת עיזים / נאגטס בבלילת בירה גינס עם איולי סריראצ'ה / ונתחי שייטל עם מסבחה לימה, בצל צלוי, שעועית ירוקה ועשבי תיבול ועוד מגוון מנות.

"בושוויק" יתחיל בארוחות בוקר וימשיך לדרינק של צהריים ולבר קוקטיילים של ערב.
תחילה ייפתח המקום בימים שני-שבת בשעות הערב בלבד (מהשעה 19:00), ובשבועות הקרובים יורחבו שעות הפעילות לצהריים ומשם לבוקר.

נחלת בנימין 28, תל אביב

 

 אפרים ליד הפיל

הכירו את האלטרנטיבה החדשה לבילוי מושלם בצפון העיר: "אפרים" – רסטו-בר חדש ומושקע בצומת הפיל, מקום תוסס באווירה שכונתית עם אוכל מעולה, אלכוהול משובח, מוזיקה טובה ואווירה שמחה.

חיי הלילה של צפון תל אביב והסביבה משתדרגים עם כניסתו של שחקן חדש לאזור. הכירו את "אפרים" – מקום שכונתי עם אוכל טעים בסגנון ים תיכוני, דרינקים איכותיים ואווירה טובה.

מה אוכלים? שווארמה מהים, בצל מקורמל, סלט דודו וטחינה יוגורט / סיגר לחי עגל וטחינאריסה / שישברק / פריקסה טרטר טונה / שקדי עגל על קרם חציל ותרד במילוי פריקי / הסופלקי של עמרני עם פרגית, שומן טלה על לחוח וטחינעמבה ועוד מלא מנות מחממות וטעימות.

חוץ מהאוכל והדרינקים, אתם מוזמנים גם לקבלת שבת שמחה וטעימה, מדי שישי החל מהשעה 12:00.

בני אפרים 280, צומת הפיל (הבניין העגול), תל אביב

 

 גלידה בחשיכה

בשיא הקיץ החליטו ברשת הגלידריות "גולדה" להשיק פופ-אפ ייחודי וזוהר שיסתובב בין מספר סניפים. הפופ-אפ יעגון מדי יום שני, בין השעות 22:00-19:00, כל פעם בסניף אחר, ויגיש מגוון גלידות זוהרות ונוצצות מעגלת גלידה צבעונית שתמוקם מחוץ לסניפים.

הטרנד החם של גלידות זוהרות התגלה בארץ באוסטרליה, ומשם התפשט למדינות רבות בעולם, בהן אנגליה, יפן, ארצות הברית, פיליפינים וברזיל, והפך להצלחה מסחררת. הצבע הזוהר מופק מוויטמין B הניחן בסגולות בריאותיות, מסייע בחילוף חומרים ומזין את העור והשיער. להעצמת אפקט הזוהר, יציבו ב"גולדה" חדר חושך מיוחד מחוץ לסניפים, שבו ירכשו את הגלידות – חלקן מבוססות שמנת וחלקן סורבה – שנרקחו במיוחד. הגלידות הן מחומרים טבעיים, ללא חומרים משמרים ותעשייתיים כלשהם.

מחירים: 45-16 שקל.

 

כתבות נוספות באוכל

0

תאילנד בחוף תל אביב

אוסנת גואטה אם נתעלם לרגע מרעש המטקות הבלתי פוסק, מאיום הכדורים על ראשינו, מהבוקסות עם המוזיקה הרועשת ומהצפיפות, אפשר בהחלט...

אוכל23 במאי 2019    3 דקות
0

סמור'ס: ממתק לל"ג בעומר

ל"ג בעומר הוא חג של מדורות (גם אם אתם עושים רק מנג"ל בקטנה), תפוחי אדמה צלויים והרבה, הרבה מרשמלו על...

אוכל22 במאי 2019    דקה אחת

כתיבת תגובה